dinsdag 15 maart 2011

Delen

Vandaag komt een goede vriend, zichzelf en mij vermaken. Hij gaat zitten op de bank en ik vraag hem hoe het met hem gaat. Nou zegt hij, heel goed. Ik ben 6 kilo afgevallen, ben mijn buik er aan het aftrainen in de sportschool, ik voel me fit, en ik hou me veel bezig met gezond voedsel. Gek hè zegt hij, ik ben werkeloos en ik voel me fantastisch!

Hoe gaat het met jou vraagt hij. Nou zeg ik, eigenlijk ook heel goed. Ben 2 kilo aangekomen, doe veel leuke dingen, hou me ook bezig met gezond voedsel enzo, en ik voel me ook fit. Gek hè zeg ik, ik heb kanker en ik voel me fantastisch!

Hahaha…………en zo beginnen wij onze gezellige dag.

We praten, discussiëren, doen boodschappen bij de natuurwinkel, bereiden een raw lekkernijtje, genieten van Diana Krall, brainstormen over “ons” bedrijf, wandelen met de honden, zitten in de tuin ,eten, drinken, lachen………..

We delen.

Zo zie je maar, het is zo gek nog niet om werkeloos te zijn of kanker te hebben.

Vandaag ervaar ik het zo, morgen piep ik wel anders……………

1 opmerking:

 1. hahahahahahahaha ik lach me rot nu ik het zo lees.
  Ja zo was het gewoon reuze gezellig, toen we ons raw lekkernijtje maken zei jij: "nou zo ziet onze dag er dan uit op onze Spa Welness Resort" en dat klonk zo leuk en fijn. Ja, dat word ook gewoon erg leuk met hele gezonde en bijzondere vernieuwende recepten. En met een hooistoelstoom krijdenbrood sauna....maar daar zijn we nog niet helemaal uit. En een ademwibbelschomelligbedstoel, heel bijzonder ding..

  We hebben besloten om maar eens aan het bedrijfsplan te gaan beginnen, gewoon leuk zo'n plan maken. We hebben genoeg mensen die het kunnen lezen en adviezen kunnen geven.

  Nou dag hor. Ik ga maar eens aan het werk ;-) even een raw citrus start mixje maken om af te vallen en me lekker te voelen.

  Liefs Eddy

  BeantwoordenVerwijderen