woensdag 19 januari 2011

Examen

Mijn vriendinnen hadden bedacht dat ik moest wandelen, weet je nog? Een ervan nodigt mij uit om vandaag te wandelen. Haha schrijf ik haar terug, ik ga al wandelen, door de IKEA.  Kom ik daar maar weer mooi onderuit. Sorry, ik hou gewoon niet van wandelen. (Maar ik ga het wel doen hoor, ik weet dat het goed voor me is). Even kijken of het na donderdag wel lukt.

Ik krijg een aantal reacties van dierbaren over wat het lezen van mijn verhaal met hen doet. En dat doet weer wat met mij.  Ga ik nu niet over praten.

Het wachten tot donderdag is bijna klaar. Pff, daar ben ik doorheen gekomen. Vanavond naar Salsa dansles en dan nog even slapen.

Ik heb de hele week een beeld in mijn hoofd van het ziekenhuis in Amsterdam.

Groot, heel hoog van binnen, heel wit, heel licht. Alleen maar mensen met witte jassen. Ze praten niet zo veel. Een soort kliniek, heel steriel, heel mooi. Heel rustig en warm.

Vandaag besef ik me dat ik er wel eens geweest ben want oma heeft daar ook gelegen. Hmm het zag er geloof ik niet zo uit als ik me inbeeld. Jammer.

Ik heb het gezellig gehad met een vriendinnetje vanmiddag. Vanavond merk ik dat mijn lontje kort is, en ik ben doodmoe.

Het voelt ook alsof ik morgen weer examen heb. Ga ik slagen of niet. Jammer dat ik niet kon studeren voor dit examen, want dan had ik heel hard gestudeerd.

3 opmerkingen:

 1. Tamaar? Ik ga morgen de hele dag aan je denken. Mijn duimen draai ik kapot!

  Heel veel sterkte!

  XXX
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En ik ga voor je zweeten(haha niemand snapt dit natuurlijk)
  En ik ga prayerties(gebedszakjes) maken voor je.....
  Hou je haaks vandaag in het AVL.
  Liefs Edje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee Tamaar, ik loop de hele dag aan je te denken, hoe zou het gaan?
  ik hoor of lees het snel.
  Liefs
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen